يادداشتهاى هفته (11)
+ در حالي كه شايعات و گمانهزنيهاي مربوط به حملهي احتمالي ايالات متحده امريكا به ايران در طول چند هفتهي گذشته فروكش كرده بود، خبرگزاري روسي «ريانوستي» روز جمعه 30 مارس/ 10 فروردين در خبري به نقل از «منابع جاسوسي روسيه در امريکا» ادعا کرد که نيروهاي مسلح امريکا عملاً مرحلهي آماده سازي حملهي احتمالي به ايران را به پايان رسانده و براي حملهي موشکي به ايران در نيمهي اول آوريل/ نيمهي دوم فروردين آماده ميشوند. اين خبر بيسابقهي «ريانوستي» در حالي منتشر شده است که اين خبرگزاري روس چند روز پيش نيز به نقل از «يک مقام عاليرتبه در نيروهاي مسلح روسيه» از افزايش تحرکات امريکا در حوالي مرزهاي ايران خبر داده بود. ريانوستي در خبر خود افزوده است: «فرماندهي امريکا در نيمهي اول ماه آوريل آمادهي حمله خواهد بود، اما تصميم به آغاز عمليات جنگي را بايد مقامات سياسي امريکا اتخاذ کنند. ممکن است در صورت رخ دادن حمله، پس از ضربات موشکي و ارزيابي خسارات وارده به نيروهاي مسلح ايران و نيز تحليل اوضاع سياسي - اجتماعي حاکم بر ايران پس از حمله، پنتاگون تصميم به آغاز عمليات زميني بگيرد» (+)! از سوي ديگر، پنتاگون اعلام کرد ناو هواپيمابر «نيميتز» و کشتيهاي پشتيبان آن روز دوشنبه 2 آوريل/ 13 فروردين امريکا را به مقصد خليج فارس ترک خواهند کرد تا به دو ناو هواپيمابر ديگر امريکايي که قبلاً وارد اين منطقه شدهاند، بپيوندد. بدينترتيب به نظر ميرسد که قواي نظامي واشنگتن در منطقه به تدريج از سطح حمله به عراق نيز فراتر خواهد رفت (+). با انتشار اين اخبار، روز سه شنبه 3 آوريل/ 14 فروردين «سرگئي لاوروف» وزير امور خارجه، «ژنرال يوري بالويفسکي» رييس ستاد مشترک ارتش و «آندره دنيسف» معاون اول وزير خارجه روسيه در سخنان خود تأکيد کردند که احتمال تعرض نظامي ايلات متحده به ايران افزايش يافته و در عين حال به امريکا هشدار دادند که چنين اقدامي کاملاً غيرقانوني و بسيار خطرناک خواهد بود (+). در همين پيوند، وزارت دفاع جمهوري آذربايجان (اران) با انتشار بيانيهاي رسماً اعلام کرد که باکو به هيچ کشوري اجازه استفاده از قلمرو آن کشور را براي انجام دادت عمليات نظامي عليه کشور ديگر نخواهد داد. اين در حالي است که رسانههاي روسي طي هفتههاي گذشته بارها به طرح اين شايعه دامن زدهاند که ايالات متحده در صورت نياز به انجام دادن يک حملهي زميني ضربتي کوتاه مدت عليه اهداف مورد نظر در خاک ايران از پايگاههاي مستقر در خاک جمهوري آذربايجان استفاده خواهد کرد. با اينحال «زردشت عليزاده» يک تحليلگر سياسي اپوزيسيون دولت باكو ميگويد يقين دارد که علياف از آن دسته افرادي است که اگر تحت فشار قرار گيرد هر لحظه ممکن است موضع خود را تغيير دهد: «اگر چنين درخواستي از سوي دولت آمريکا مطرح شود من شخصاً ترديد دارم که او بتواند در برابر واشنگتن مقاومت کند» (+). از سوي ديگر، روز شنبه 7 آوريل/ 18 فروردين روزنامهي انگليسي گاردين در خبري اعلام کرد که امريکا قصد داشته است به بهانهي بازداشت 15 نظامي بريتانيايي در ايران، به گزينههاي نظامي روي آورده و حتي حملات نظامي محدودي را به جمهوري اسلامي انجام دهد. به نوشته گاردين، «امريكا پيشنهاد كرده بود که انگلستان گزينههايي نظامي را عليه ايران اتخاذ كند اما لندن با رد اين پيشنهاد، خواستار دور ماندن امريکا از بحران و حتي تعديل لحن کاخ سفيد شده بود».
+ بحران ديپلماتيك برآمده از بازداشت 15 نظامي انگليسي در شرايطي به پايان رسيد كه روز جمعه 30 مارس/ 10 فروردين وزراي امور خارجهي کشورهاي اتحاديهي اروپا در بيانيهاي به ايران هشدار دادند که در صورت مورد توجه قرار نگرفتن خواست آنان مبني بر آزادي نظاميان بازداشتي انگليس، «تدابير مناسبي» را اتخاذ خواهند کرد و از دولت جمهوري اسلامي خواستند «بدون درنگ» دولت انگلستان را از محل نگهداري بازداشت شدگان آگاه کند. روز شنبه 31 مارس/ 11 فروردين نيز جورج بوش، رييس جمهور ايالات متحده، در نخستين موضعگيري خود در اين باره، نظاميان بازداشتي انگليسي را «گروگان» خواند و خواستار آزادي هر چه سريعتر آنان شد و اظهار داشت كه از تلاشهاي توني بلر، نخست وزير انگلستان، براي حل مسالمت آميز اين مسأله حمايت ميکند. از سوي ديگر روز چهارشنبه 28 مارس/ 8 فروردين عدهاي از سربازان انگليسي در بصره وارد محوطهاي شدند که سرکنسولگري ايران در آن جا قرار دارد و شروع به تيراندازي کردند. دقايقي بعد با افزوده شدن به تعداد اين عده که عملاً سرکنسولگري را در حلقهي محاصره گرفته بودند، عملات ايذايي شدت گرفت تا سرانجام اين گروه به محاصرهي محل پايان دادند. در واكنش به اين اقدام، وزارت امور خارجهي ايران روز يکشنبه اول آوريل/ 12 فروردين يادداشت اعتراض آميزي را به سفارت انگلستان در تهران تسليم نمود و در آن خواستار احترام نيروهاي انگليسي در عراق به مقررات بين المللي ناظر به حفظ مصؤونيت محلهاي ديپلماتيک شد. از سوي ديگر، علي لاريجاني، دبير شوراي امنيت ملي ج.ا. ايران، روز دوشنبه 2 آوريل/ 13 فروردين در مصاحبه با شبکه چهار تلويزيون انگلستان گفت ايران تمايلي به پيچيدهتر کردن اوضاع ندارد و علاقهمند است تنش دو کشور از راههاي ديپلماتيک حل شود. وي در ادامه افزود كه: نيازي به محاکمهي ملوانان و تفنگداران دريايي انگلستان نيست و اولويت ما حل مسأله از طريق کانالهاي ديپلماتيک است. اما توني بلر روز سه شنبه 3 آوريل/ 14 فروردين در گفتوگويي راديويي با تعيين يک ضربالاجل 48 ساعته براي مذاکره با ج.ا. ايران تأکيد کرد که دو روز آينده براي حل اين مسأله از طريق روشهاي ديپلماتيک بسيار سخت و تعيينکننده خواهد بود. او گفت چنان چه مذاكرات دو کشور براي بازگرداندن فوري ملوانان و تفنگداران انگليسي شکست بخورد در آن صورت «موضع انگلستان در قبال ايران به گونهاي فزاينده سختتر خواهد شد».
سرانجام 15 عضو نيروي دريايي انگلستان پس دوازده روز بازداشت، روز چهارشنبه 4 آوريل/ 15 فروردين در حضور رييس جمهور ايران آزاد و روز پنجشنبه عازم كشور خود شدند. احمدينژاد در نشستي كه خبر آزادي بازداشت شدگان انگليسي را در آن اعلام نمود گفت كه دولت انگلستان نامهاي به ايران فرستاده و تعهد داده که نظامياناش در آينده به حريم ايران وارد نخواهند شد، اما تصميم به آزادسازي نظاميان انگليسي ارتباطي با اين نامه ندارد، بل که آزادي آنان ناشي از «رأفت اسلامي» و هديهاي از جانب ملت ايران است که در ايام تولد پيامبر اسلام و عيد پاک اعطا ميشود. علي اکبر ولايتي، مشاور رهبر جمهوري اسلامي ايران در امور بين المللي، در گفتوگويي با شبكهي دو سيما اظهار داشت که تهران در روز سه شنبه نامهاي از انگلستان دريافت کرد که در آن به جهت «تعرض» نيروهاي آن كشور به آبهاي ايران عذرخواهي شده بود. با وجود اين، ساعاتي پس از آزادي و بازگشت نظاميان انگليسي، توني بلر گفت كه: نظاميان آن كشور بدون هر گونه معامله، مذاکره و توافقهاي حاشيهاي با ايران آزاد شدهاند (+). از سوي ديگر، شش تن از پانزده سرباز نيروي دريايي انگلستان روز جمعه 6 آوريل/ 17 فروردين در نخستين نشست مطبوعاتي خود، در شرح چندوچون بازدشت خود بيانيهاي را از روي كاغذ (!) خواندند و در آن مدعي بدرفتاري و اِعمال فشارهاي رواني از سوي بازجويان خود شدند و حضورشان را نيز در آبهاي ايران انكار كردند (+). ساعاتي پس از برگزاري اين نشست، سخنگوي وزارت امور خارجهي ايران اين اظهارات را اقداماتي نمايشي و تبليغاتي خواند و تصريح کرد که اين نوع اقدامات نميتواند بر نقض آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي ايران و تخلفات مكرر نظاميان انگليسي در ورود غير مجاز به حريم سرزميني ايران سرپوش بگذارد. وي افزود: انتقال بلافاصلهي تفنگداران آزاد شده به پايگاه نظامي، القاي دستورالعملهاي ديكته شده و هماهنگي رسانههاي انگليسي و امريكايي در انتشار همزمان كنفرانس مطبوعاتي هدفمند نميتواند خدشهاي بر قرائن و مدارك متقن و مستند موجود در نقض حريم سرزميني جمهوري اسلامي ايران از سوي نظاميان انگليسي وارد كند.
+ در يادداشت هفتهي گذشته (10) مطلبي را دربارهي انتشار گستردهي تقويمهاي تركي نوشته بودم كه در تكميل آن بايد بيافزايم كه پانتركها با انتشار اين تقويمها، و ابزارهاي تبليغاتي مشابه آن، دقيقاً در جهت سست كردن پيوند و همبستگي ايرانيان آذري با ديگر همميهنان خود، و خلق هويت و تباري جداگانه براي آنان، و در مقابل، القاي پيوند و همبستگي هويتي و ملي آنان با كشورهاي ديگر (مشخصاً اران و تركيه) گام برميدارند. در تقويم ياد شده به جاي درج مناسبتهاي ملي ايراني و سالروزهاي مربوط به شخصيتهاي ايراني، مناسبتهاي مربوط به كشورهاي اران و تركيه با تأكيد قيد شدهاند. پانتركهاي تجزيهطلب عملاً با اين ترفند، كه در ظاهر چندان توجهبرانگيز نيست، به سادگي مناسبات و علائق و پيوندهاي ملي ايرانيان تركزبان را با ديگر همميهنان خود قطع ميكنند و همبستگي همه جانبه با كشورهاي اران و تركيه را جايگزين آن ميكنند و بدين ترتيب مخاطبان خود را به ميهنستيزي و بيگانهپرستي و سرانجام «تجزيهطلبي» وادار ميسازند.
+ يكي از پيامگذاران پانترك اين وبلاگ پس از آن كه نخست افشاگريهاي مرا عليه اقدامات تجزيهطلبانهي پانتركهاي نژادپرست توهين به «ملت آذربايجان» خواند و سپس در برابر اصرارهاي مكرر من براي ارائهي فقط و فقط يك استدلال علمي و منطقي در اثبات «تركتبار» بودن ايرانيان آذري، و عجز و ناتوانياش در اجابت اين خواسته، مرا به جهل و ناداني محكوم كرد، سرانجام چهرهي واقعي همهي پانتركهاي سادهلوح و فريب خورده را هويدا ساخت و با بيان اين كه «زبان ايلاميها و مادها يك زبان بوده» نشان داد «جهالت و گمراهي» ويژگي پي روان كدام فرقه است. در واقع پيامگذار نامبرده بدون داشتن هر گونه مطالعه و درك علمي، نعل به نعل از القائات مسموم نظريهپردازان پانتركيسم پي روي كرده و ايلاميان و مادها (و البته همهي ديگر تمدنهاي كهن بشري را) «ترك» و در نتيجه قومي واحد و يگانه انگاشته است! من در يكي از يادداشتهاي قديمي خود (+) با ذكر دلايل و اسناد معتبر بسيار، به وضوح نشان دادهام كه كه مادها قومي ايراني (آريايي) بودهاند، و از اين رو ضرورتي در تكرار آنها در اين جا نميبينم.
نه اینکه شما خیلی چیزا نوشتین و مقاله هاتون هم همه دارای توجیحات علمیه بسیار وسیعه
لفاظی نکن، استدلال کن!
درد مشترک داريم هم ميهنان برای ساختن دوباره ايران و بازگشت به فر و شکوه ديرينه بياييد به هم بپيونديم و با خرد و انديشه به جنگ سياهی ها برويم باشگاه انديشه ايرانی دريچه نو برای ديدن زيبايی های گيتی بروی شما می گشايد و دستان ژر مهر شما را برای ياری می فشارد. از اينکه تارنگار ما را در می بينيد و در تارنگار خود آدرس ما را می نويسيد سپاسگذاريم
با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست گرامي ! با توجه به فعاليت هاي شما در زمينه وبلاگ نويسي بدينوسيله از شما دعوت به عمل مي آيد تا در مديريت شاخه تاريخ از گروه اجتماعي گروه هاي سايت پرشين بلاگ به ما كمك كنيد لطفا آدرس ايميل خود را برای ما بنويسيد . با آرزوي موفقيت براي شما مدير گروه اجتماعي بهنام عزيزي http://jame-admin.persianblog.ir Azizi.behnam@yahoo.com
دوست هم نام من درود و سلام چندی پيش از دوست نيک سرشت بابايادگار نسخه ی بابلی بيستون را جويا شدم َ پس از مدتی ايشان تنها کتاب روديگر اشميت را برايم فرستادند و گفتند متاسفانه مطلب مربوطه را نيافته اند. و من را راهنمايی کردند تا از شما کمک بخواهم. آيا مي توانيد كمك كنيد؟
دوباره سلام هنوز چند ثانيه نشد كه دانلود يك مقاله يا كتاب به پايان رسيد. فكر مي كنيد چي بود؟ متن سه زبانه ي بيستون! فكر مي كردم تنها نسخه ي پارسي باشه كه خوشبختانه هر سه زبان بود! پس ديگه شما را به زحمت نمي اندازم. به پرديس پارس هم سري بزنيد نوشته هاي زيادي گذاشته ام كه شايد سودمند باشد. با سپاس
سلام داريوش جان بابا وضع شما خوبه! اينجا مادها ترک شدن. در تارنماي من يکي نوشته: ======= در مورد تمدن مایا در آمریکای میانی ( از مهاجرینی شکل گرفت که بین ۰۰۰/۲۰ هزار سال تا ۰۰۰/۳۰ ق م به این سرزمین وارد شدند غالب نظرات این است که که این اقوام از شمال شرقی آسیا و از نزاد مغولها بوده و از طریق آلاسکلا و تنگه بریل به سرزمین آمریکا مهاجرت کردند =================== مي دونستيد ماياها هم ترک بودند!!!! خدا به خير بگذراند کم کم دارم به خودم شک ميکنم فارسم يا ...
ايران عزيز پانترکها نه فقط ماياها بل که همهی اقوام کهن جهان را ترک میدانند و اين چيز جديدی نيست. طرح ناممکنترين ادعاها از سوی انسانهای جاهل نبايد باعث شگفتی شود.
زيباترين وبلاگي بود كه تاكنون مشههده كرده ام از زحمات خالصانه شما تشكر زارعين كارشناس ارشد تاريخ
هخامنشیان: جانیان تاریخ بشری قاتل 300هزار نفر مردم بیگناه به خاطر اعتراض به جنایات هخامنشیان که با کمک یهودیان این نسل کشی انجام شد. این حادثه در تاریخ به جنایت "پوریم" شهرت دارد. کتیبه: جنایات هخامنشیان در کتیبه ها نوشته شده و این کتیبه ها در دوران پهلوی توسط پارسیان شرمسار و همکاران یهودیشان از ایران خارج شد کوروش: از بچگی لواط باز > بعد ازارتقای سنی راهزن > سپس جنایتکار تاریخ آثار لواط بازی کوروش خانم اکنون در نسل او , یزد اصفهان شهرضا و سایر شهرهای پارس نشین مشهود است از افتخارات دیگر کوروش میتوان به ترویج ازدواج با محارم (مادر,خواهر,دختر...) اشاره کرد. اکنون همه نیمه افغانی ها(فارسها) فرزند برادر,دایی,عمو...ی خود هستند.